خطوط کشتیرانی
به گزارش تین نیوز، این خط کشتیرانی با ۵۸۰ کشتی و با در اختیار داشتن ۸۸٫۹۰۹ نیروی انسانی و حمل 2.8 TEU در این مقام قرار گرفته است.
خط کشتیرانی ام اس سی یا کشتی رانی مدیترانه نیز یک شرکت سوییسی است که در ۱۵۰ کشور دنیا با بیش از ۲۴۰۰۰ نفر نیروی انسانی مشغول فعالیت است.
خط کشتیرانی کاسکو متعلق به گروه کشتیرانی اقیانوس چین با ۱۷۳ کشتی کانتینری سومین از شمار بزرگترین خطوط کشتیرانی دنیا محسوب می شود.
خط کشتیرانی اورگرین: این خط کشتیرانی واقع در تایوان با ۱۹۰ کشتی با ظرفیت حمل ۸۵۰۰۰۰ واحد حمل کانتینر در مقام شش قرار می گیرد. این خط کشتیرانی در سال ۲۰۰۷ از الحاق ۵ خط کشتیرانی ایجاد شد و در حال حاضر مشغول به فعالیت در ۱۱۴ کشور است.
خط کشتیرانی هپگ لوید در دسامبر ۲۰۱۴ تعداد کشتی های خود را به ۲۰۰ عدد رساند و با ظرفیت یک میلیون حمل کانتینر TEU تبدیل به ششمین کشتیرانی بزرگ جهان شد.
شرکت تایوانی یانگ مینگ، شرکت آلمانی هامبورگ، شرکت ژاپنی مول، در رده های هفتم تا دهم قرار دارند.
شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز در این بین با 47 فروند شناور در جایگاه بیست و دوم این جدول قرار داشت. چرا که این شرکت سال گذشته 10 پله ارتقای جایگاهی داشته است. اما براساس رده بندی ماه ژوئن 2020 با چند رده نزول پانزدهمین شرکت کشتیرانی کانتینری دنیا شده است که متاثر از تحریم های بین المللی و شیوع کرونا است. این شرکت 48 فروند کشتی دارد که 4 فروند آن اجاره ای است.